Inschrijving nieuwe editie Baars Open jeugdtoernooi geopend

 In Nieuws

De voorbereidingen voor een spetterende editie van het Baars Open, met het thema ‘Oranje/ Holland’, zijn in volle gang. Op vrijdag 2, zaterdag 3 en maandag 5 april 2021 kan er weer vol op genoten worden van tennis- en spelactiviteiten voor de jeugd uit de regio op de tennisbanen van T.V. Anna Paulowna.

Het leukste jeugdtoernooi in de regio
Het Baars Open is de ideale kennismaking voor kinderen om toernooien te leren spelen, omdat er naast de wedstrijden ook tal van randactiviteiten georganiseerd worden. Tevens is het een officieel KNLTB toernooi en daarmee ook geschikt voor de meer prestatieve spelers. De organisatie bestaat hoofdzakelijk uit betrokken en enthousiaste jeugdleden. “Wij weten super goed wat leuk is om naast de baan te doen”, aldus Thomas Berbée.

Vijfde editie
Vorig jaar zou de vijfde editie plaatsvinden, maar door het coronavirus kon deze helaas niet doorgaan. Hierdoor is er extra stimulans om een geweldige tennis driedaagse ervan te maken, waarin de meest toffe activiteiten van de afgelopen vijf jaar terugkeren. “Van een Escape Room tot een zaklampentoernooi. Bij ons is iedereen winnaar. Wij kunnen niet wachten om alle jeugdleden eindelijk weer te ontvangen op de prachtige banen van T.V. Anna Paulowna!” 

De Baars Open Crew bestaat uit: Sven Draper, Thomas Berbée, Aris May, Elroy Lindhout, Jurn van Wieringen, Tom van der Plas en Tren Schot.

Speeldagen
Vrijdag 2 en zaterdag 3 april 2021 – enkelspel
Maandag 5 april 2021 (Tweede Paasdag) – dubbelspel

Kosten
Opgave voor 1 onderdeel kost €8.
Opgave voor 2 onderdelen kost €12.

Feestavond
Op vrijdag 2 april willen we graag een spetterende feestmiddag/avond organiseren met muziek en sport & spel. Dit is vrij toegankelijk voor alle deelnemers van het toernooi.

Wacht niet te lang en schrijf je nu in

Het wordt een tof toernooi, dus schrijf je nu in via www.mijnknltb.toernooi.nl (of klik op de link).

 

Aanbevolen berichten