TC Middenmeer is een bloeiende en vooruitstrevende vereniging. In 2013 heeft de KNLTB dit beloont door de vereniging uit te roepen tot ‘vereniging van het jaar’. TC Middenmeer is de allereerste vereniging die de zwarte tulp in ontvangst heeft mogen nemen.

Bij de haven van Middenmeer ligt het tennispark van TC Middenmeer verscholen tussen de bomen. Het park telt vier smashcourt banen. Op het park staat een gezellig clubgebouw. Eind 2011 heeft het clubgebouw een metamorfose ondergaan, zowel de kleuren als de inrichting is in z’n geheel gemoderniseerd. Verder is er in 2014 een overkapping geplaatst. Ook is er een speelplaats voor kinderen naast het gebouw te vinden. Hierdoor biedt het vermaak voor jong en oud.

Vanaf augustus 2015 is Baars Tennisschool actief als tennisschool op de banen van TC Middenmeer. De komende jaren gaan TC Middenmeer en Baars Tennisschool zich richten op het ontwikkelen van een beleidsplan. Baars Tennisschool kan hierin als een sparringpartner gezien worden. Daarnaast is ten doel gesteld om nieuwe leden aan te trekken en huidige leden meer te verbinden.

Inschrijven voor tennislessen? Klik hier voor het inschrijfformulier.
Meer informatie over TC Middenmeer is te vinden op de website.