Jubileumeditie Baars Open in maart

 In Nieuws

De voorbereidingen voor een spetterende jubileumeditie van het Baars Open zijn in volle gang, want op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart 2020 kan er weer vol op genoten worden van tennis- en spelactiviteiten voor de jeugd uit de regio op de tennisbanen van T.V. Anna Paulowna.

Het leukste jeugdtoernooi in de regio
Het Baars Open is de ideale kennismaking voor kinderen om toernooien te leren spelen, omdat er naast de wedstrijden ook tal van randactiviteiten georganiseerd worden. De organisatie bestaat hoofdzakelijk uit betrokken en enthousiaste jeugdleden. “Daarom weten wij super goed wat leuk is om naast de baan te doen”, aldus Thomas Berbée.

Dit jaar is de vijfde editie van het Baars Open en daarom keren de leukste activiteiten van voorgaande jaren terug. “Van een Escape Room tot een zaklampentoernooi. Bij ons is iedereen winnaar. Wij kunnen niet wachten om alle jeugdleden, tijdens het Baars Open, hartelijk te ontvangen op de prachtige banen van T.V. Anna Paulowna!” 

De Baars Open Crew bestaat uit: Sven Draper, Thomas Berbée, Aris May, Annemiek Dobbe, Elroy Lindhout, Junr van Wieringen, Tom van der Plas en Tren Schot.

Speeldagen
Vrijdag 27 en zaterdag 28 maart – enkelspel
Zondag 29 maart – dubbelspel

Jubileumfeest 5 jaar Baars Open
Op vrijdag is het Jubileumfeest ‘5 jaar Baars Open’. Op deze middag en avond komen alle thema’s van de afgelopen jaren terug, zoals de Escape Room, Oud Hollandse Spelletjes en Zaklampentoernooi.

Wacht niet te lang en schrijf je nu in
Het wordt een toffe drie daagse, dus schrijf je nu in via www.mijnknltb.toernooi.nl (of klik op de link).

Aanbevolen berichten