Nieuw: inschrijving wintereditie Baars Trainingsdagen gestart

 In Nieuws

De zomerse Baars Trainingsweken en -kampen krijgen een vervolg. In de kerstvakantie organiseren trainers Berend, Stan, Luuk en Thomas van Baars Tennisschool een gloednieuwe wintereditie. Twee dagen lang genieten van tennis en spelactiviteiten met enthousiaste jeugdspelers.

In het tennisprogramma wordt rekening gehouden met het speelniveau van de deelnemers. De nadruk ligt op plezier maken. Alle deelnemers leren, afhankelijk van hun niveau, meer over  het spel en doen wedstrijdervaring op. Het doel is om de jeugd onvergetelijke tennisdagen te bezorgen op de banen van STC Schagen. De dagen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar.

Lasergame
Een nieuwe activiteit is aan het programma toegevoegd, namelijk lasergamen. In de Groeneweg hal in Schagen gaan we aan de slag met een gaaf lasergame spel.

Data: maandag 21 en dinsdag 22 december 2020
Tijden: 09.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 60 per deelnemers (eigen lunch meenemen)
Maximum aantal deelnemers: 30

*STC jeugdleden krijgen tot 29 november voorrang op inschrijving. Daarna is de inschrijving open voor alle leden van andere verenigingen. 

We vragen u onderstaand formulier in te vullen. Wilt u liever per factuur betalen, vul dan in bij Rekeningnummer/ IBAN: niet van toepassing. Kijk voor de inschrijving even naar de algemene voorwaarden. Na inschrijving gaat u namelijk automatisch akkoord met de gestelde algemene voorwaarden. 

Liever met factuur betalen, vul dan n.v.t. in.
Betaling wordt 5 dagen voor aanvang programma geïncasseerd. Indien betaling via factuur dan wordt deze 6 dagen voor aanvang programma gemaild.

Aanbevolen berichten