Baars Trainingsweek 2020

Veilig tennissen en genieten tijdens de Baars Trainingsweek

De afgelopen maanden heeft het Coronavirus ons leven flink op z’n kop gezet. De ontwikkelingen van afgelopen weken bieden gelukkig voorzichtig perspectief op betere tijden. Alle sport- en tennisliefhebbers mogen weer de tennisbaan op en daar wordt zichtbaar van genoten. Daarom biedt Baars Tennisschool ook deze zomervakantie trainingsweken aan voor alle jeugd in de regio.

De zomervakantie komt in zicht en voor velen gaan vakanties in het buitenland niet door. “We kregen al vragen of er weer een Baars Trainingskamp georganiseerd zou gaan worden. In overleg met diverse gemeenten, betrokken verenigingen en trainers hebben we besloten om drie alternatieve Trainingsweken aan te bieden, zodat alle enthousiaste kinderen zich veilig uit kunnen leven op de tennisbaan”, aldus eigenaar Ruud Baars.

Iedere Baars Trainingsweek is coronaproof. Er vindt geen overnachting plaats. Alle deelnemers nemen eigen eten en drinken mee. De kantine blijft voorlopig dicht. Uitstapjes zoals Beach tennis, Padel en zwemmen worden dit jaar overgeslagen, maar natuurlijk wordt er gezorgd voor een leuk, afwisselend programma. Het aantal aanmeldingen is beperkt, zodat we 1,5 meter afstand kunnen handhaven met name bij de 13+ doelgroep.

Hoe ziet het programma eruit?
In de basis hebben de Baars Trainingsweken dezelfde opzet. Hiermee garanderen we het niveau van de weken. De eerste dag bestaat uit kennismaking en het bepalen van tennisniveau en indeling van groepen. Iedere groep gaat met een trainer aan de slag. Iedere deelnemer kan op eigen niveau meetrainen. Het doel is om veel plezier te maken en de tennisvaardigheid te verbeteren.

Trainingsweek STC Schagen
Maandag 13 t/m 17 juli (week 29) van 10.00 tot 15.00 uur
De trainingsweek staat onder leiding van trainer Robin van Riel.
Ook jeugdleden van andere tennisverenigingen of niet-leden mogen meedoen.
Kosten: €100 

Trainingsweek T.V. Anna Paulowna
Maandag 10 t/m 14 augustus (week 33) van 10.00 tot 15.00 uur
De trainingsweek staat onder leiding van trainer Ruud Baars.
Ook jeugdleden van andere tennisverenigingen of niet-leden mogen meedoen.
Kosten: €100

Trainingsweek TPC Daalmeer
Maandag 12 t/m vrijdag 16 oktober (herfstvakantie)
De trainingsweek staat onder leiding van trainster Marloes Dijkmans.
Ook jeugdleden van andere tennisverenigingen of niet-leden mogen meedoen.
Kosten: €100

Inschrijven
Stuur een e-mail naar [email protected] en geef hierin aan naam van de deelnemer, leeftijd, tenniservaring, aan welke trainingsweek (Schagen, Anna Paulowna of Daalmeer) uw kind wilt deelnemen.

Na inschrijving ontvangt u een factuur. Na betaling van deze factuur is de inschrijving definitief. Kijk voor de inschrijving even naar de algemene voorwaarden. Na inschrijving gaat u namelijk automatisch akkoord met de gestelde algemene voorwaarden.