Reeks dubbelspeltrainingen in het najaar in Sportcentrum de Weyver

 In Nieuws

De dubbelspeltrainingen van Baars Tennisschool zijn al meer dan 7 jaar zeer populair. Vorig jaar werd uitgebreid naar een reeks van trainingen in Sportcentrum de Weyver te Opmeer. Dankzij de positieve reacties gaat dit najaar de tennisschool de samenwerking met de tennishal opnieuw aan. Wil je specifieke aanwijzingen voor dubbelspel krijgen en technieken aanleren om jouw tennisspel uitdagender te maken? Geef je dan nu op!

Trainer Hans Fleijsman werd vorig jaar geïntroduceerd als nieuwe trainer van de dubbelspeltrainingen. Zowel de deelnemers als Hans waren enthousiast over de lessenreeks en daarom geeft opnieuw Hans de lessen in Opmeer. Sportcentrum de Weyver biedt al ruim 21 jaar een zeer compleet sportaanbod: fitness, squash, tennis en diverse groepslessen in zalen en de sporthal. De twee goed onderhouden (binnen) tennisbanen creëren optimaal speelplezier. En dat 18 minuten rijden van Schagen.

Dubbelspeltrainingen
Tijdens de dubbelspeltrainingen wordt er gedurende 8 weken wedstrijdgericht getraind. Naast trainingen worden er dubbelwedstrijden van 45 minuten gespeeld, om zo het geleerde in de praktijk te brengen. Iedere week heb je tennisles (45 min.) en speel je een wedstrijd (45 min.).

Het is onze overtuiging dat dubbelspel een stuk leuker, dynamischer en spannender wordt, wanneer je meer kennis hebt van de tactiek van het dubbelspel, beter weet wat te doen in verschillende spelsituaties, technieken van service en volley onder de knie hebt en je druk kunt zetten op de tegenstander. Ook vinden wij eigen inbreng belangrijk. Heb je vragen of wil je binnen dubbelspel specifiek ergens op trainen, geef dit vooral aan.

Hans is een zeer ervaren en gedreven trainer. Ruime ervaring als wedstrijdtennisser, die hij graag met jullie wilt delen. Door zijn actieve netspel speelt hij al jaren op 3 niveau.

Heb je eerder meegedaan en zoek je meer uitdaging? Geef dit dan bij aanmelding bij ons aan.

Praktische info
Data Groep 1: zaterdag 24 oktober, 7 november, 21 november, 5 december, 19 december, 16 januari, 30 januari, 13 februari
Data Groep 2: zaterdag 31 oktober, 14 november, 28 november, 12 december, 9 januari, 23 januari, 6 februari, 20 februari

Tijden: 09.30 – 11.00 uur, 11.00 – 12.30 uur, 12.30 – 14.00 uur
Kosten: € 135 p.p.
Uitvoerende trainer: Hans Fleijsman

Inschrijven
Ben je ook enthousiast geworden en zin om een seizoen mee te trainen samen met je dubbelmaat? Reserveer gauw je plekje door een e-mail te sturen naar: [email protected]

Vermeld hierin: Naam, achternaam, telefoonnummer, leeftijd, speelsterkte (of je vaker meegedaan hebt) en eventuele dubbel of mix partner.

Aanbevolen berichten