Ilse van den Reek

  Ilse van den Reek is sinds maart 2021 (junior) projectleider bij Baars Tennisschool. Graag stelt Ilse zich aan je voor.

  Hoe ben je met Baars Tennisschool in aanraking gekomen?
  “Ruud heeft mij benaderd via Instagram en Facebook om als trainer te komen werken. Niet één keer, maar een aantal. Uiteindelijk heb ik toegehapt en ben naast mijn werk op een basisschool, tennisles gaan geven voor Baars Tennisschool. Later zag ik de vacature van (junior) projectleider voorbijkomen, net toen ik op zoek was naar wat meer vastigheid in mijn werk. Ik werkte toen als ambulant begeleider in het (speciaal) onderwijs. Super leuk, maar net iets te flexibel qua uren (en met een hypotheek etc) dus besloot ik te solliciteren!”

  Welke werkzaamheden ga je voor Baars Tennisschool uitvoeren?
  “Ik werk als (junior)projectleider op kantoor en houd mij bezig met het organiseren van alle trainingskampen en andere evenementen binnen Baars Tennisschool. Ook houd ik mij bezig met een stuk coaching aan (beginnende) trainers. Iets wat goed aansluit bij mijn studie Psychologie die ik op dit moment doe aan de Open Universiteit. Naast deze taken, doe ik waar nodig ook ondersteunende taken op kantoor.”

  Wat zijn je hobby’s?
  “Ik hou onwijs van de natuur, en ben daar dan in mijn vrije tijd dan ook vaak te vinden samen met onze hond Einstein. Verder lees en schrijf ik graag, iets waar ik me ook in probeer te ontwikkelen. Sporten is uiteraard ook een hobby. Naast de tennissport, fiets en zeil ik samen met mijn vriendin. Ik zeil al mijn hele leven en vind het een van de mooiste dingen die er is. Vrijheid is voor mij een grote waarde en niks is vrijer dan op het water.

  Onlangs hoorde ik dat ik een moestuintje kan huren op een onwijs mooie plek net buiten Alkmaar. Ook midden in de natuur. Hiermee maak ik een bruggetje naar mijn volgende hobby, want ik ben gek op koken, lekker eten én bijbehorende wijn. Ik verzamel graag mooie flesjes met vooral mooie verhalen waarmee ik vervolgens weer nieuwe verhalen kan maken door ze op te drinken met goed gezelschap op, het liefst, een mooie zomeravond. Na onze vakantie in een mooie wijnstreek in Frankrijk staat er geheid een doosje mooie wijn in de kofferbak.”

  Hoe zie je jouw toekomst als werknemer bij Baars Tennisschool voor je?
  “Ik hoop mij in de toekomst verder te kunnen en mogen ontwikkelen, waarbij ik één of meerdere zelfstandige projecten heb lopen. Naast de kampen hoop ik ook mensen en vooral kinderen te kunnen helpen door maatschappelijk verantwoorde projecten te mogen leiden. Het eerste begin is gemaakt bij het kamp van LTC De Zes Wielen in de laatste week van de zomervakantie in 2021. Hier mag en kan iedereen aan meedoen en ik heb een startsubsidie gekregen van de gemeente Alkmaar om ook daadwerkelijk inclusief te kunnen zijn. Hier heb ik erg veel zin in en ben ik nu al trots op!”