Jeroen Tesselaar

  Jeroen Tesselaar zocht een nieuwe uitdaging en vond dit op de tennisbaan. Baars Tennisschool bood hem een mooi leertraject aan en vol overgave stapte Jeroen in een nieuw avontuur en met succes!

  Hoe ben je met Baars Tennisschool in aanraking gekomen?
  “Via een tennisleraar van T.V. het Vennewater hoorde ik dat Ruud nieuwe trainers zocht die op zoek waren naar nieuwe uitdagingen. Dat klonk voor mij als muziek in de oren. Ik heb contact opgenomen met Baars Tennisschool en zat al gauw aan tafel bij Ruud.”

  Wat zijn je sterke punten als trainer?
  “Graag breng ik mijn enthousiasme, liefde en passie van de tennissport over op anderen. Daarnaast probeer ik altijd individuele aandacht te geven aan cursisten. Als laatste vind ik het fysieke gedeelte van tennis naast het technische gedeelte ook heel belangrijk. Dat probeer ik te combineren om zodoende een mooie gebalanceerde ontwikkeling te stimuleren bij de cursisten.”

  Wat zijn je hobby’s naast tennisles geven?
  “Graag ben ik sportief bezig. Ik doe aan padellen, fitnessen, hardlopen en veel balsporten. Daarnaast game ik regelmatig. Ik stream dit tegenover een virtueel publiek waarbij gezelligheid, plezier en interactie centraal staat.”

  Hoe zie je jouw toekomst als trainer bij Baars Tennisschool voor je?
  “Ik ga een uitdagende, leerzame en gezellige periode tegemoet. Ik hoop dat ik een aantal jaren mag blijven als tennisleraar bij Baars Tennisschool.”