Joeri van Gellekom

  Na jarenlang onderling goed trainerscontact rondom de tennisbaan, organiseren van Beach Tennis Events en de begeleiding van het beach tennissen tijdens de Baars Trainingsweken/ Trainingskampen, voegt trainer Joeri van Gellekom zich bij het trainersteam van Baars Tennisschool. Eens even kennismaken met deze energiebom.

  Hoe ben je met Baars Tennisschool in aanraking gekomen?
  “Ik ben met Baars Tennisschool in aanraking gekomen omdat ik meerdere keren tegen Ruud competitie heb getennist en de laatste jaren veel samen met Ruud georganiseerd heb op het gebied van Beach tennis.”

  Wat zijn je sterke punten als trainer?
  “Ik breng veel enthousiasme en probeer daarmee mijn leerlingen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Door mijn jarenlange ervaring met spelers, uit diverse categorie├źn, kan ik snel inschatten waar de mogelijkheden van mijn leerlingen liggen en aan hand daarop aangepaste trainingen geven. Tevens heb ik een hoop mensenkennis opgebouwd. Het blijkt toch altijd maar weer dat het een kunst is om iedere persoon aan te kunnen voelen.”

  Wat zijn je hobby’s naast tennisles geven?
  “Ik doe aan hardlopen en beach tennis veel. De afgelopen twee jaar heb ik meegedaan aan het NK Beach tennis in Scheveningen. Naast lesgeven vind ik tennissen ook erg leuk om te doen. Sinds maart 2018 hebben mijn vriendin en ik een bruine labrador, Moos, waar we regelmatig mee op pad gaan.”

  Hoe zie je jouw toekomst als trainer bij Baars Tennisschool voor je?
  “Ik ga met veel enthousiasme de samenwerking met Baars Tennisschool aan. Dus zie de toekomst zeer positief tegemoet. Ik ga beginnen bij TV Sluis 1, een club waar ik in het verleden al 15 jaar met heel veel plezier heb lesgeven. Mijn doelstelling is om daar weer net zoveel (of meer) enthousiasme lessers te krijgen als toen.”