Maarten Berendsen

  Maarten Berendsen is de trainer bij TPC Daalmeer. Naast tennissen slaat hij ook graag een balletje op de Padelbaan. In het najaar 2018 voegde hij zich bij het trainersteam en vertegenwoordigd sinds het voorjaar de tennislessen namens Baars Tennisschool.

  Hoe ben je met Baars Tennisschool in aanraking gekomen?
  “Ik heb Ruud voor het eerst ontmoet op het CIOS in Haarlem. Ik heb daar zelf ook mijn A- en B licentie in 2007 gehaald. We hebben ook regelmatig de afgelopen jaren tegen elkaar moeten strijden tijdens de voorjaarscompetitie.”

  Wat zijn je sterke punten als trainer?
  “Ik geef op ieder niveau en elke leeftijd met veel plezier les, van categorie blauw tot volwassen, beginner – gevorderden, recreatief – talent en valide – mindervalide tennissers(rolstoel). Ik heb heel veel rust, geduld en probeer alles met veel positiviteit over te brengen.”

  Wat zijn je hobby’s naast tennisles geven?
  “Naast het tennisles geven ben ik de rest van de dag bezig om leuke dingen te doen met mijn zoon Maxim(2015), dochter Bo(2017) en hond Jax(labrador). Verder kijk ik graag naar voetbal en heb ik al jaren een seizoenskaart van AZ. Zomers wil ik ook regelmatig op de racefiets springen om met vrienden een mooie toertocht te maken.”

  Hoe zie je jouw toekomst als trainer bij Baars Tennisschool voor je?
  ”Ik zie onze toekomst heel positief tegemoet. We gaan er met z’n allen hard voor werken om TPC Daalmeer nog meer te laten groeien. Ik geef daar nu 8 jaar met veel plezier les. Ik ken ook iedereen op de club en ga met veel enthousiasme de uitdaging met Ruud aan.”