Marisca Uit Oude Groeneveld

  Marisca Uit Oude Groeneveld voegde zich begin 2019 aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Vanuit het ‘Hoge Noorden’ reist zij graag de dijk over naar de Kop van Noord-Holland. Graag stelt zij zich aan u voor.

  Hoe ben je met Baars Tennisschool in aanraking gekomen?
  “Ik zocht een tennisschool die open staat voor ontwikkeling van zijn/haar trainers. Toen ik de vacature las die Baars Tennisschool op de site had staan werd ik direct enthousiast en heb ik gereageerd. Al gauw zat ik bij Ruud Baars aan tafel en hebben we het over ontwikkeling van trainers, na het behalen van een trainerslicentie, gehad. De visie van Baars Tennisschool sluit aan op hoe ik naar dingen kijk. Na enkele gesprekken ben ik aangenomen als trainster.”

  Wat zijn je sterke punten als trainer?
  “Van nature ben ik een sociaal persoon. Het omgaan met diverse doelgroepen vind ik juist leuk. Ook streef ik er naar om een plezierige les te geven, waarin altijd iets geleerd wordt.”

  Wat zijn je hobby’s naast tennisles geven?
  “Ik ben een ondernemend type. Ga er graag op uit in mijn vrije tijd. Daarnaast sla ik natuurlijk zelf ook regelmatig een balletje op de tennisbaan.”

  Hoe zie je jouw toekomst als trainer bij Baars Tennisschool voor je?
  “Ik wil graag groeien en blijven ontwikkelen als trainster. In de nabije toekomst wil ik voor tennislicentie B gaan, maar op korte termijn wil ik vooral in contact komen met andere trainers van Baars Tennisschool, zodat we kunnen sparren over het lesgeven.”