Ruud van Hees

  Ruud van Hees is een ervaren trainer en heeft zich sinds najaar 2018 aangesloten aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Vol enthousiasme begon hij bij TV ‘t Zand, maar inmiddels is hij bij meer verenigingen (tennis en padel) actief. Tijd om eens nader kennis te maken met deze Westfries.

  Hoe ben je met Baars Tennisschool in aanraking gekomen?
  “Ik heb met Ruud Baars contact gezocht om het een en ander te ‘klankborden’. Dit werd een heel goed gesprek, waardoor we om tafel zijn gegaan en met als gevolg dat ik eind oktober 2018 mag starten bij TV ‘t Zand.”

  Wat zijn je sterke punten als trainer?
  “Ik heb ervaring op alle niveaus, jong en oud en zelfs op het gebied van rolstoeltennis. Dit maakt mij een complete trainer. Ik ga voor een technische aanpak in combinatie met fun. Daarnaast vind ik communicatie zeer belangrijk.”

  Wat zijn je hobby’s naast tennisles geven?
  “Ik tennis zelf ook graag in mijn vrije tijd. Daarnaast ga ik graag padellen, surfen en met onze hond Max wandelingen maken langs het IJsselmeer.”

  Hoe zie je jouw toekomst als trainer bij Baars Tennisschool voor je?
  “Zeer positief. Ik ben gestart met drie dagen lesgeven bij TV ‘t Zand, maar al gauw werd dit verder uitgebouwd. Zo begon ik samen met Ruud Baars en Kees Bosma te bouwen aan een padelschool, Ruud Padel. Ook kan ik nu zeggen dat ik met veel plezier en enthousiasme aan de slag ga bij LTC De Zes Wielen.”