Trainingskamp met Coronaproof overnachting in Daalmeer

 In Nieuws

Na een zonnige zomer met twee succesvolle trainingsweken staat er nog een laatste Baars Trainingsweek op het programma. Tijdens de herfstvakantie kunnen enthousiaste tennisliefhebbers, beginnend en gevorderd, meedoen aan de Trainingsweek bij TPC Daalmeer inclusief een coronaproof overnachting.

Veel kinderen kijken er naar uit: tennissen en lol maken met leeftijdsgenoten. Daar hoort ook een overnachting bij vinden veel deelnemers. Hoewel de keuze is gevallen om de zomerse trainingsweken zonder overnachting te laten plaatsvinden, is er in goed overleg tussen de tennisschool en de tennisvereniging besloten om een veilige week te kunnen organiseren inclusief overnachting. Uitstapjes zoals Beach tennis en zwemmen worden dit jaar overgeslagen, maar natuurlijk wordt er gezorgd voor een leuk, afwisselend programma. Het aantal aanmeldingen is beperkt, zodat we 1,5 meter afstand kunnen handhaven.

Hoe ziet het programma eruit?
In de basis hebben de Baars Trainingsweken dezelfde opzet. Hiermee garanderen we het niveau van de weken. De eerste dag bestaat uit kennismaking en het bepalen van tennisniveau en indeling van groepen. Iedere groep gaat met een trainer aan de slag. Iedere deelnemer kan op eigen niveau meetrainen. Het doel is om veel plezier te maken en de tennisvaardigheid te verbeteren. Naast tennissen worden er verschillende andere sporten uitgeprobeerd zoals Archery Attack, Knotshockey en Padel.

Trainingsweek TPC Daalmeer
Maandag 12 t/m donderdag 15 oktober (herfstvakantie)
Maandag en dinsdag van 10.00 tot 15.00 uur, woensdag met overnachting, donderdag om 09.00 uur afronding.
De trainingsweek staat onder leiding van trainster Marloes Dijkmans.
Ook jeugdleden van andere tennisverenigingen of niet-leden mogen meedoen.
Kosten: €100

Inschrijven
Om uw kind in te schrijven stuurt u een e-mail naar [email protected]

Hierin vermeld u: Naam deelnemer, leeftijd, tenniservaring, telefoonnummer.

Na inschrijving ontvangt u een factuur. Na betaling van deze factuur is de inschrijving definitief. Kijk voor de inschrijving even naar de algemene voorwaarden. Na inschrijving gaat u namelijk automatisch akkoord met de gestelde algemene voorwaarden.

Aanbevolen berichten