Tennis Alles-in-1

Tennis is mooie en leuke sport, maar voor ouders of verzorgers niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan natuurlijk anders.

Bij voetbal of hockey bijvoorbeeld gaan kinderen automatisch ook wedstrijdjes spelen. Bij tennis is dit helaas nog niet vanzelfsprekend. Een aantal jaar geleden is Baars Tennisschool Tennis Alles-in-1 met HTC Den Helder gestart. Inmiddels is deze cultuurverandering op meer verenigingen, die aangesloten zijn bij Baars Tennisschool, doorgevoerd en worden positieve resultaten zichtbaar.

Daarnaast heeft de KNLTB ook beleid gemaakt op Tennis Alles-in-1 en zien we in Nederland meer verenigingen komen die hierop aanhaken. Voor meer informatie over Tennis Alles-in-1 kunt u terecht bij Ruud Baars, eigenaar van Baars Tennisschool. Hij is bereikbaar op 0643150866 of per e-mail ruud@baarstennisschool.nl. Meer uitleg en praktische informatie inclusief handleiding is te vinden op www.centercourt.nl.