• Ruud Baars
  Ruud Baars

  Ruud Baars is in oktober 2010 begonnen met Baars Tennisschool. Inmiddels heeft hij de tennisschool flink uitgebreid, begeleid (nieuwe) trainers en helpt hij tennisverenigingen om hun doelen te bereiken.

  Lees hier meer over Ruud

 • Kees Bosma
  Kees Bosma

  Kees Bosma is sinds januari 2018 planner en administratief medewerker bij Baars Tennisschool. Graag stelt Kees zich aan je voor.

  Lees hier meer over Kees

 • Monica Tijm
  Monica Tijm

  Monica Tijm is sinds juli 2021 planner en administratief medewerker bij Baars Tennisschool. Graag stelt Monica zich aan je voor.

  Lees hier meer over Monica

 • Jeroen Woutering
  Jeroen Woutering

  Jeroen Woutering startte in het voorjaar 2013 als trainer bij Baars Tennisschool. Inmiddels geeft hij al weer vele jaren les bij o.a. T.V. Anna Paulowna. Tijd voor een kennismaking met deze sportieve duizendpoot.

  Lees hier meer over Jeroen

 • Marloes Dijkmans
  Marloes Dijkmans

  In het voorjaar van 2014 startte Marloes Dijkmans als eerste vrouwelijke trainster van Baars Tennisschool. Tijd voor een kennismaking met deze enthousiaste tennistrainster.

  Lees hier meer over Marloes

 • Yorick Voormanns
  Yorick Voormanns

  Yorick Voormanns is trainer bij HTC Den Helder en geeft al jaren tennisles. In het voorjaar van 2015 ging HTC Den Helder de samenwerking met Baars Tennisschool aan. Hiermee voegde Yorick zich bij het trainersteam van de tennisschool. Laten we eens kennis maken met deze fanatieke trainer.

  Lees hier meer over Yorick

 • Jack van Hofwegen
  Jack van Hofwegen

  Jack van Hofwegen is 2015 aan het trainersteam van Baars Tennisschool toegevoegd. Deze gepassioneerde trainer weet al jaren jongeren en senioren van ieder niveau te enthousiasmeren voor tennis in de omgeving van Den Helder.

  Lees hier meer over Jack

 • Robin van Riel
  Robin van Riel

  Tennistrainer Robin van Riel voegde zich december 2017 bij het team van Baars Tennisschool. Hij startte bij STC Schagen samen met Ruud. Inmiddels is hij actief als hoofdtrainer bij LTC De Zes Wielen in Alkmaar.

  Lees hier meer over Robin

 • Stan Donker
  Stan Donker

  Sinds najaar 2017 heeft Stan Donker zich weten te verbinden aan Baars Tennisschool. Sinds 1 april 2019 is hij vol energie aan de slag bij STC Schagen. Laten we gauw kennismaken.

  Lees hier meer over Stan

 • Berend Opdam
  Berend Opdam

  Na een fijne samenwerking tijdens de opleiding tot tennisleraar voegde Berend Opdam zich aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Inmiddels geeft hij op verschillende clubs in de regio tennisles.

  Lees hier meer over Berend.

 • Marisca Uit Oude Groeneveld
  Marisca Uit Oude Groeneveld

  Marisca Groeneveld voegde zich begin 2019 aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Vanuit het ‘Hoge Noorden’ reist zij graag de dijk over naar de Kop van Noord-Holland. Graag stelt zij zich aan u voor.

  Lees hier meer over Marisca.

 • Maarten Berendsen
  Maarten Berendsen

  Maarten Berendsen is de trainer bij TPC Daalmeer. Naast tennissen slaat hij ook graag een balletje op de Padelbaan. In het najaar 2018 voegde hij zich bij het trainersteam en geeft tennislessen namens Baars Tennisschool.

  Lees hier meer over Maarten.

 • Hans Fleijsman
  Hans Fleijsman

  Hans Fleijsman is zeer actief in de Maak Kennis Met Tennis lessen, dubbelspeltrainingen en groepstrainingen bij diverse clubs waar Baars Tennisschool les geeft. In 2019 voegde hij zich bij het team en voelt zich als een vis in het water.

  Lees hier meer over Hans.

 • Joep Maduro
  Joep Maduro

  Joep Maduro heeft al jaren tennisles ervaring en wist zich in 2019 bij het trainersteam van Baars Tennisschool te voegen. Hij geeft les, namens de tennisschool, bij HTC Den Helder.

  Lees hier meer over Joep.

 • Koen Brommer
  Koen Brommer

  Koen Brommer leerde de tennisschool kennen door de samenwerking met T.V. Hoog-Op. Deze fanatieke tennisser wilde zelf ook graag lessen gaan verzorgen en voegde zich vol enthousiasme bij de tennisschool.

  Lees hier meer over Koen.

 • Mariëtte Nierop
  Mariëtte Nierop

  Mariëtte Nierop heeft jarenlange leservaring bij onder andere TV ‘t Zand. Na een korte pauze merkte ze toch dat ze de tennis wel miste en pakte dit opnieuw op onder de vlag van Baars Tennisschool.

  Lees hier meer over Mariëtte.