• Ruud Baars
  Ruud Baars

  Ruud Baars is in oktober 2010 begonnen met Baars Tennisschool. Zijn doel was om het algemene tennisniveau van tennisverenigingen in de Kop van Noord-Holland te verhogen. De komende jaren wil hij zich ontwikkelen als trainer/coach, zodat hij nog beter iedere tennisser persoonlijk kan begeleiden.

  Lees hier meer over Ruud

 • Jeroen Woutering
  Jeroen Woutering

  Jeroen Woutering startte in het voorjaar 2013 als trainer bij Baars Tennisschool. Inmiddels geeft hij al weer vele jaren les bij o.a. T.V. Anna Paulowna. Tijd voor een kennismaking met deze sportieve duizendpoot.

  Lees hier meer over Jeroen

 • Marloes Dijkmans
  Marloes Dijkmans

  In het voorjaar van 2014 startte Marloes Dijkmans als eerste vrouwelijke trainster van Baars Tennisschool. Sinds december 2019 is zij naast tennistrainster ook werkzaam als medewerker backoffice. Tijd voor een kennismaking met deze enthousiaste medewerker.

  Lees hier meer over Marloes

 • Yorick Voormanns
  Yorick Voormanns

  Yorick Voormanns is trainer bij HTC Den Helder en geeft al jaren tennisles. In het voorjaar van 2015 ging HTC Den Helder de samenwerking met Baars Tennisschool aan. Hiermee voegde Yorick zich bij het trainersteam van de tennisschool. Laten we eens kennis maken met deze fanatieke trainer.

  Lees hier meer over Yorick

 • Robin van Riel
  Robin van Riel

  Tennistrainer Robin van Riel voegde zich december 2017 bij het team van Baars Tennisschool. In het voorjaar van 2018 gaat hij samen met Ruud aan de slag als de twee trainers voor de tennissers uit Schagen en omgeving.

  Lees hier meer over Robin

 • Stan Donker
  Stan Donker

  Sinds najaar 2017 heeft Stan Donker zich weten te verbinden aan Baars Tennisschool. Sinds 1 april 2019 is hij vol energie aan de slag bij S.T.C. Schagen. Laten we gauw kennismaken.

  Lees hier meer over Stan

 • Kees Bosma
  Kees Bosma

  Kees Bosma is sinds januari 2018 planner en administratief medewerker bij Baars Tennisschool. Graag stelt Kees zich aan u voor.

  Lees hier meer over Kees

 • Ruud van Hees
  Ruud van Hees

  Ruud van Hees is een ervaren trainer en heeft zich sinds najaar 2018 aangesloten aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Tijd om eens nader kennis te maken met deze West-Fries.

  Lees hier meer over Ruud.

 • Joeri van Gellekom
  Joeri van Gellekom

  Joeri van Gellekom heeft al jaren goed contact met de tennisschool. Samen organiseerde hij Beach Tennis Events en assisteerde tijdens de Baars Trainingskampen. Nu voegt hij zich bij het trainersteam van Baars Tennisschool.

  Lees hier meer over Joeri.

 • Berend Opdam
  Berend Opdam

  Na een fijne samenwerking tijdens de opleiding tot tennisleraar voegde Berend Opdam zich aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Inmiddels geeft hij op verschillende clubs in de regio tennisles.

  Lees hier meer over Berend.

 • Wim Hogervorst
  Wim Hogervorst

  Tennistrainer Wim Hogervorst was geen onbekende in de tennissport. Eerder gaf hij al lessen bij Baars Tennisschool. Vanaf eind 2018 voegde hij zich opnieuw aan het team en geeft weer vol enthousiasme tennisles.

  Lees hier meer over Wim.

 • Marisca Groeneveld
  Marisca Groeneveld

  Marisca Groeneveld voegde zich begin 2019 aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Vanuit het ‘Hoge Noorden’ reist zij graag de dijk over naar de Kop van Noord-Holland. Graag stelt zij zich aan u voor.

  Lees hier meer over Marisca.

 • Maarten Berendsen
  Maarten Berendsen

  Maarten Berendsen is de trainer bij TPC Daalmeer. Naast tennissen slaat hij ook graag een balletje op de Padelbaan. In het najaar 2018 voegde hij zich bij het trainersteam en geeft tennislessen namens Baars Tennisschool.

  Lees hier meer over Maarten.

 • Hans Fleijsman
  Hans Fleijsman

  Hans Fleijsman is zeer actief in de Maak Kennis Met Tennis lessen, dubbelspeltrainingen en groepstrainingen bij diverse clubs waar Baars Tennisschool les geeft. In 2019 voegde hij zich bij het team en voelt zich als een vis in het water.

  Lees hier meer over Hans.

 • Joep Maduro
  Joep Maduro

  Joep Maduro heeft al jaren tennisles ervaring en wist zich in 2019 bij het trainersteam van Baars Tennisschool te voegen. Hij geeft les, namens de tennisschool, bij HTC Den Helder.

  Lees hier meer over Joep.

 • Mark de Jager
  Mark de Jager

  Mark de Jager is een energieke trainer en zet zich voor de tennisschool graag in. Hij verzorgt enkele tennislessen in Slootdorp.

  Lees hier meer over Mark.

 • Nanno Mein
  Nanno Mein

  Nanno Mein volgde de tennisschool al langere tijd. Deze fanatieke tennisser is zich aan het scholen tot tennisleraar en geeft tennislessen op diverse tennisbanen in de Noordkop.

  Lees hier meer over Nanno.

 • Koen Brommer
  Koen Brommer

  Koen Brommer leerde de tennisschool kennen door de samenwerking met T.V. Hoog-Op. Deze fanatieke tennisser wilde zelf ook graag lessen gaan verzorgen en voegde zich vol enthousiasme bij de tennisschool.

  Lees hier meer over Koen.

 • Mariëtte Nierop
  Mariëtte Nierop

  Mariëtte Nierop heeft jarenlange leservaring bij onder andere TV ‘t Zand. Na een korte pauze merkte ze toch dat ze de tennis wel miste en pakte dit opnieuw op onder de vlag van Baars Tennisschool.

  Lees hier meer over Mariëtte.

 • Desi van der Haas
  Desi van der Haas

  Desi van der Haas hoorde goede verhalen over de tennisschool en wilde graag onderdeel van het team worden. Inmiddels geeft ze al weer enkele seizoenen voor de tennisschool les.

  Lees hier meer over Desi.

 • Jeroen Tesselaar
  Jeroen Tesselaar

  Jeroen Tesselaar zocht een nieuwe uitdaging en vond dit op de tennisbaan. Baars Tennisschool bood hem een mooi leertraject aan en vol overgave stapte Jeroen in een nieuw avontuur en met succes!

  Lees hier meer over Jeroen.