• Ruud Baars
  Ruud Baars

  Ruud Baars is in oktober 2010 begonnen met Baars Tennisschool. Zijn doel was om het algemene tennisniveau van tennisverenigingen in de Kop van Noord-Holland te verhogen. De komende jaren wil hij zich ontwikkelen als trainer/coach, zodat hij nog beter iedere tennisser persoonlijk kan begeleiden.

  Lees hier meer over Ruud

 • Jeroen Woutering
  Jeroen Woutering

  Jeroen Woutering startte in het voorjaar 2013 als trainer bij Baars Tennisschool. Inmiddels geeft hij al weer vele jaren les bij o.a. T.V. Anna Paulowna. Tijd voor een kennismaking met deze sportieve duizendpoot.

  Lees hier meer over Jeroen

 • Marloes Dijkmans
  Marloes Dijkmans

  Marloes Dijkmans heeft zich aan het trainersteam van Baars Tennisschool toegevoegd. In het voorjaar van 2014 startte zij als eerste vrouwelijke trainster van Baars Tennisschool. Tijd voor een kennismaking met deze enthousiaste tennislerares!

  Lees hier meer over Marloes

 • Yorick Voormanns
  Yorick Voormanns

  Yorick Voormanns is trainer bij HTC Den Helder en geeft al jaren tennisles. In het voorjaar van 2015 ging HTC Den Helder de samenwerking met Baars Tennisschool aan. Hiermee voegde Yorick zich, net als Dan en Jack, bij het trainersteam van de tennisschool. Laten we eens kennis maken met deze fanatieke trainer.

  Lees hier meer over Yorick

 • Sanne Brand
  Sanne Brand

  Sanne Brand startte in 2017 met het geven van tennislessen voor Baars Tennisschool op diverse verenigingen. De Texelaar gaat met gemak heen en weer tussen het eiland en het vaste land om haar tennisles skills over te brengen. Even voorstellen dusā€¦

  Lees hier meer over Sanne

 • Robin van Riel
  Robin van Riel

  Tennistrainer Robin van Riel voegde zich december 2017 bij het team van Baars Tennisschool. In het voorjaar van 2018 gaat hij samen met Ruud aan de slag als de twee trainers voor deĀ tennissers uit Schagen en omgeving.

  Lees hier meer over Robin

 • Stan Donker
  Stan Donker

  Sinds najaar 2017 heeft Stan Donker zich weten te verbinden aan Baars Tennisschool. Vanaf 1 april 2018 gaat hij vol energie aan de slag bij T.V. Groetincke. Laten we gauw kennismaken.

  Lees hier meer over Stan

 • Kees Bosma
  Kees Bosma

  Kees Bosma is sinds januari 2018 planner en administratief medewerker bij Baars Tennisschool. Graag stelt Kees zich aan u voor.

  Lees hier meer over Kees

 • Ruud van Hees
  Ruud van Hees

  Ruud van Hees is een ervaren trainer en heeft zich sinds najaar 2018 aangesloten aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Tijd om eens nader kennis te maken met deze West-Fries.

  Lees hier meer over Ruud.

 • Joeri van Gellekom
  Joeri van Gellekom

  Joeri van Gellekom heeft al jaren goed contact met de tennisschool. Samen organiseerde hij Beach Tennis Events en assisteerde tijdens de Baars Trainingskampen. Nu voegt hij zich bij het trainersteam van Baars Tennisschool.

  Lees hier meer over Joeri.

 • Berend Opdam
  Berend Opdam

  Na een fijne samenwerking tijdens de opleiding tot tennisleraar voegde Berend Opdam zich aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Inmiddels geeft hij op verschillende clubs in de regio tennisles.

  Lees hier meer over Berend.

 • Wim Hogervorst
  Wim Hogervorst

  Tennistrainer Wim Hogervorst was geen onbekende in de tennissport. Eerder gaf hij al lessen bij Baars Tennisschool. Vanaf eind 2018 voegde hij zich opnieuw aan het team en geeft weer vol enthousiasme tennisles.

  Lees hier meer over Wim.

 • Marisca Groeneveld
  Marisca Groeneveld

  Marisca Groeneveld voegde zich begin 2019 aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Vanuit het ‘Hoge Noorden’ reist zij graag de dijk over naar de Kop van Noord-Holland. Graag stelt zij zich aan u voor.

  Lees hier meer over Marisca.

 • Maarten Berendsen
  Maarten Berendsen

  Maarten Berendsen is de trainer bij TPC Daalmeer. Naast tennissen slaat hij ook graag een balletje op de Padelbaan. In het najaar 2018 voegde hij zich bij het trainersteam en geeft tennislessen namens Baars Tennisschool.

  Lees hier meer over Maarten.