• Ruud Baars
  Ruud Baars

  Ruud Baars is in oktober 2010 begonnen met Baars Tennisschool. Zijn doel was om het algemene tennisniveau van tennisverenigingen in de Kop van Noord-Holland te verhogen. De komende jaren wil hij zich ontwikkelen als trainer/coach, zodat hij nog beter iedere tennisser persoonlijk kan begeleiden.

  Lees hier meer over Ruud

 • Jeroen Woutering
  Jeroen Woutering

  Jeroen Woutering startte in het voorjaar 2013 als trainer bij Baars Tennisschool. Inmiddels geeft hij al weer vele jaren les bij o.a. T.V. Anna Paulowna. Tijd voor een kennismaking met deze sportieve duizendpoot.

  Lees hier meer over Jeroen

 • Marloes Dijkmans
  Marloes Dijkmans

  Marloes Dijkmans heeft zich aan het trainersteam van Baars Tennisschool toegevoegd. In het voorjaar van 2014 startte zij als eerste vrouwelijke trainster van Baars Tennisschool. Tijd voor een kennismaking met deze enthousiaste tennislerares!

  Lees hier meer over Marloes

 • Dan Schelhaas
  Dan Schelhaas

  Dan Schelhaas is trainer bij HTC Den Helder. In het voorjaar van 2015 ging HTC Den Helder de samenwerking met Baars Tennisschool aan. Hiermee voegde Dan zich bij het trainersteam van de tennisschool. Nog steeds is hij te vinden op de tennisbanen van HTC. Tijd om nader kennis te maken.

  Lees hier meer over Dan

 • Yorick Voormanns
  Yorick Voormanns

  Yorick Voormanns is trainer bij HTC Den Helder en geeft al jaren tennisles. In het voorjaar van 2015 ging HTC Den Helder de samenwerking met Baars Tennisschool aan. Hiermee voegde Yorick zich, net als Dan en Jack, bij het trainersteam van de tennisschool. Laten we eens kennis maken met deze fanatieke trainer.

  Lees hier meer over Yorick

 • Jack van Hofwegen
  Jack van Hofwegen

  Jack van Hofwegen is 2015 aan het trainersteam van Baars Tennisschool toegevoegd. Deze gepassioneerde trainer weet al jaren jongeren en senioren van ieder niveau te enthousiasmeren voor tennis in de omgeving van Den Helder.

  Lees hier meer over Jack

 • Sven Draper
  Sven Draper

  Sven Draper is vanaf het voorjaar 2017 trainer van TVAP in Anna Paulowna. De trainer is woonachtig in Julianadorp en rijdt graag ieder lesdag naar Anna Paulowna en Slootdorp om zijn enthousiasme over de tennissport over te brengen. Laten we eens kennismaken met deze energieke, jonge tennisleraar.

  Lees hier meer over Sven

 • Sanne Brand
  Sanne Brand

  Sanne Brand startte in 2017 met het geven van tennislessen voor Baars Tennisschool op diverse verenigingen. De Texelaar gaat met gemak heen en weer tussen het eiland en het vaste land om haar tennisles skills over te brengen. Even voorstellen dusā€¦

  Lees hier meer over Sanne

 • Rowena Baierl
  Rowena Baierl

  Sinds het voorjaar van 2017 is Rowena (RowRow) aan het team van Baars Tennisschool toegevoegd. Eerder was zij al trainster bij TC Middenmeer. Daarna is zij er even uit geweest, maar al gauw miste zij de tennisbaan. Nu is ze terug en stelt zij zich graag aan iedereen voor.

  Lees hier meer over Rowena

 • Raymond Diederiks
  Raymond Diederiks

  Raymond Diederiks voegde zich in het najaar van 2017 bij de Tennisschool. Hij komt van de andere kant van de dijk, maar de Kop van Noord-Holland trekt hem en dolgraag geeft hij dan ook tennisles in deze regio. Tijd voor een kennismaking.

  Lees hier meer over Raymond

 • Robin van Riel
  Robin van Riel

  Tennistrainer Robin van Riel voegde zich december 2017 bij het team van Baars Tennisschool. In het voorjaar van 2018 gaat hij samen met Ruud aan de slag als de twee trainers voor deĀ tennissers uit Schagen en omgeving.

  Lees hier meer over Robin

 • Stan Donker
  Stan Donker

  Sinds najaar 2017 heeft Stan Donker zich weten te verbinden aan Baars Tennisschool. Vanaf 1 april 2018 gaat hij vol energie aan de slag bij T.V. Groetincke. Laten we gauw kennismaken.

  Lees hier meer over Stan

 • Kees Bosma
  Kees Bosma

  Kees Bosma is sinds januari 2018 planner en administratief medewerker bij Baars Tennisschool. Graag stelt Kees zich aan u voor.

  Lees hier meer over Kees

 • Ruud van Hees
  Ruud van Hees

  Ruud van Hees is een ervaren trainer en heeft zich sinds najaar 2018 aangesloten aan het trainersteam van Baars Tennisschool. Tijd om eens nader kennis te maken met deze West-Fries.

  Lees hier meer over Ruud.

Heb je vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!