Garantie

Baars Racketservice verkoopt voornamelijk gebruikte, tweedehands rackets. Op deze rackets kunnen wij geen garantie meer geven. Wel geven wij één maand garantie op de snaren. Ieder racket wordt met nieuwe snaren geleverd.

Betalingswijze

U kunt het racket betalen middels een bankoverschrijving of door contant af te rekenen bij één van de medewerkers van Baars Tennisschool. Het racket wordt u eigendom zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Mogelijkheid testen

Baars Racketservice biedt u de mogelijkheid om rackets te testen, voordat u tot aanschaf overgaat. Tenzij anders is afgesproken met een trainer, mag u een racket drie dagen proberen.

Terug halen racket 1

Wanneer u uw racket via Baars Racketservice in de verkoop doet, geeft u ons gedurende een vooraf afgesproken periode de kans uw racket te verkopen. Ook het geldbedrag wat het racket moet opleveren is vooraf afgesproken. Het is niet mogelijk rackets voor de afgesproken einddatum terug te halen en zelf te verkopen.

Terug halen racket 2

Bij inlevering van uw racket krijgt u een ontvangstbewijs van ons mee. Indien uw racket na de uiterste verkoopdatum niet verkocht blijkt te zijn, kunt u uw racket met het ontvangstbewijs weer op komen halen.