Baars Tennisschool is voor uw vereniging de ideale partner. Door actief samen te werken proberen we de doelstellingen van tennisverenigingen in Noord-Holland te realiseren. Als het goed gaat met de vereniging, dan gaat het goed met de tennisschool.

Door met onze tennisschool samen te werken bent u verzekerd van de betrokken clubtrainer, gecombineerd met de voordelen van een tennisschool.

Lees hier alle informatie over onze tennisschool, de tennislessen, nieuws en laatste ontwikkelingen rondom Baars Tennisschool.

[featurebox title=”Baars Tennisschool meets Nina Kruijer” image=”https://www.baarstennisschool.nl/wp-content/uploads/2017/07/NinaKruijer-clinic.jpg” image_height=”120″ href=”https://www.baarstennisschool.nl/nieuws/baars-tennisschool-meets-nina-kruijer” target=”_blank” ]

Na het grote succes van vorig jaar wordt er opnieuw een event door ‘Stichting Vrienden Nina Kruijer’ georganiseerd. Dit keer in samenwerking met Ruud Baars van Baars Tennisschool. De uitgelezen kans om top tennistalent Nina Kruijer een demowedstrijd te zien spelen tegen de regionale topper Ruud Baars.

[/featurebox] [featurebox title=”Vacature: Tennisleraar/ -lerares” image=”https://www.baarstennisschool.nl/wp-content/uploads/2017/02/1486583001Header-trainigskamp.jpg” image_height=”120″ href=”https://www.baarstennisschool.nl/nieuws/vacature-tennisleraar-tennislerares” target=”_blank” ]

Ben jij een enthousiaste tennisleraar/ tennislerares en op zoek naar een nieuwe baan? Baars Tennisschool verzorgt professionele tennislessen en (tennis)activiteiten in de kop van Noord-Holland. Door groei van het aantal samenwerkingen met verenigingen is Baars Tennisschool opzoek naar versterking.

[/featurebox] [featurebox title=”Zee & Zo Beach Tennis event” image=”https://www.baarstennisschool.nl/wp-content/uploads/2017/05/Beach-Tennis-afbeelding-website1.jpg” image_height=”120″ href=”https://www.baarstennisschool.nl/nieuws/wegens-succes-nieuw-zee-zo-beach-tennis-event” target=”_blank” ]

De zomer staat voor de deur en dus tijd voor beach tennis! Na het grote succes van vorig jaar wordt er opnieuw een Zee & Zo Beach Tennis event georganiseerd. Op zaterdag 2 september kan je zowel recreatief als prestatief beach tennis spelen bij Standslag 17.

[/featurebox]