Algemeen

Artikel 1.
Als u zich inschrijft, gaat Baars Tennisschool er van uit, dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Deze zijn te vinden op https://www.baarstennisschool.nl/tennislessen/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-baars-trainingsweken/

Artikel 2.
Na inschrijving, kunt u zich maximaal één maand voorafgaand van de trainingsweek afmelden. Indien dit niet het geval is, dient u het volledige inschrijfgeld te betalen.

Artikel 3.
U dient het inschrijfgeld voor aanvang van de trainingsweek te betalen. Indien dit niet het geval is, wordt uw kind deelname aan de trainingsweek ontzegt, maar blijft de verplichting tot betaling van het inschrijvingsgeld bestaan.

Artikel 4.
Baars Tennisschool is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade en/of blessures, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursisten.

Artikel 5.
Voor de Baars trainingsweken zijn een minimum aantal inschrijvingen noodzakelijk. Indien het minimum aantal inschrijvingen niet bereikt wordt, behoudt Baars Tennisschool het recht de trainingsweek niet door te laten gaan. In dit geval, krijgen deelnemers hun inschrijvingsgeld terug.

Artikel 6.
In het geval van weersomstandigheden, biedt Baars Tennisschool maximaal één dag een alternatief programma aan. Als het programma een tweede dag niet door kan gaan, wordt hierover geen inschrijvingsgeld terugbetaald.