Nieuw bij Baars Tennisschool: voetenwerk/fysieke training

 In Nieuws

Denk je een prachtige bal te slaan, maar valt de kwaliteit tegen? Heb je flink geïnvesteerd in ‘een betere techniek’, maar komt dit er niet altijd uit? Grote kans dat dit ligt aan je voetenwerk.

Daarom organiseert Baars Tennisschool een nieuwe activiteit; voetenwerk/fysieke training onder begeleiding van Ruud Baars. Gedurende deze trainingen gaan we de meest voorkomende voetenwerk-patronen oefenen. De trainingen zijn leuk, afwisselend en intensief! Doel is om bijvoorbeeld het instappen met de volley en veld herstellend voetenwerk te automatiseren en versnellen.

Deze activiteit is geschikt voor tennissers die hun tennisspel willen verbeteren en daar graag hun best voor willen doen. De trainingen worden gegeven in bootcamp-vorm/circuit training. In tweetallen volg je verschillende stations, waarbij op elk station een ander onderdeel van het voetenwerk wordt getraind.

Praktische informatieLesdata: Zaterdag 4, 18 en 25 juniTijden: 09.00 tot 10.00 uur en 10.00 tot 11.00 uurGroepsgrootte: 8 tot 16 personenLocatie: STC SchagenKosten per deelnemer: € 20 voor 3 trainingen
Je kunt deelnemen als je minimaal 2 van de 3 trainingen aanwezig bent. Voor het maximale trainingseffect is 3 trainingen uiteraard optimaal!
Uitvoerende trainer: Ruud BaarsInschrijven? Stuur voor zondag 22 mei een e-mail naar ruud@baarstennisschool.nl met je contactgegevens en welke tijd(en) je beschikbaar bent.

Geen lid van STC Schagen? Geen probleem! Leden van STC Schagen hebben voorrang op de activiteit, maar bij voldoende animo voegen we een extra tijdslot toe.

 

Aanbevolen berichten