Voetenwerk en fysieke training in het najaar

 In Nieuws

Na een succesvolle eerste editie ‘voetenwerk en fysieke training’ komt trainer Ruud Baars terug met een nieuwe reeks trainingen voor in het najaar. Ben je erbij?

Tijdens de ‘voetenwerk en fysieke training’ wordt er op veel voorkomende voetenwerk-patronen geoefend. De trainingen zijn leuk, afwisselend en intensief! Doel is om bijvoorbeeld het instappen met de volley en veld herstellend voetenwerk te automatiseren en versnellen.

Deze activiteit is geschikt voor tennissers die hun tennisspel willen verbeteren en daar graag hun best voor willen doen. De trainingen worden gegeven in bootcamp-vorm/circuit training. In tweetallen volg je verschillende stations, waarbij op elk station een ander onderdeel van het voetenwerk wordt getraind.

Praktische informatieLesdata: Zaterdag 29 oktober, 5, 12 en 19 november Tijden: 09.00 tot 10.00 uur en 10.00 tot 11.00 uurGroepsgrootte: 8 tot 16 personenLocatie: STC SchagenKosten per deelnemer: € 35 voor 4 trainingen
Uitvoerende trainer: Ruud BaarsInschrijven? Stuur voor zaterdag 8 oktober een e-mail naar ruud@baarstennisschool.nl met je contactgegevens en welke tijd(en) je beschikbaar bent.

Geen lid van STC Schagen? Geen probleem! Leden van STC Schagen hebben voorrang op de activiteit, maar bij voldoende animo voegen we een extra tijdslot toe.

Aanbevolen berichten