Nieuw! Zomer tennis strippenkaart

 In Nieuws

Flexibele lessen naar jouw wens en agenda, dat kan deze zomer! Baars Tennisschool biedt voor het eerst de Zomer tennis strippenkaart vanaf € 112,50 p.p. aan. De strippenkaart is tot 1 september 2024 te gebruiken.

Net nog een paar lessen meepakken, voordat je wilt shinen tijdens het tennistoernooi of wil je jouw tenniscarrière als beginner een vliegende start geven? Dat kan! Wekelijks wordt er , in samenspraak met jou, een nieuw lesschema gemaakt door de trainer. Deze pagina wordt ook regelmatig geüpdatet, zodat inzichtelijk is welke trainer er op welke vereniging beschikbaar voor jou/ jullie is.

Kosten
€ 225 voor 1 strippenkaart (5 lessen van 60 minuten). Er is de mogelijkheid om de strippenkaart te delen met een ander dan zijn de kosten € 112,50 p.p. (geschikt voor zowel jeugd als senioren).

Beschikbaarheid

Vraag een strippenkaart aan door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt na het invullen zo snel mogelijk een reactie en daarna wordt de automatische incasso ingepland. Indien betaling via factuur of anders, dan graag aangeven in formulier met ‘anders betalen’.

Betaling wordt binnen 7 werkdagen geïncasseerd.
Aanbevolen berichten