Baars Kerstkamp bij STC Schagen

 In Nieuws

Na het succes van de Wintereditie van de Baars Trainingskampen van vorig jaar komt er een vervolg, namelijk het Baars Kerstkamp tijdens de vakantie. Trainers Berend en Stan organiseren het tweedaagse kamp op de banen van STC Schagen vlak na de feestdagen.

Na twee Kerstdagen vol met lekkers en familie bezoekjes heeft ieder kind behoefte om zijn energie kwijt te raken. Ideaal moment om dus een tweedaags evenement te organiseren. Een veilig tennisprogramma op de buitenbanen van STC voor alle jeugdleden in de regio.

Het programma wordt aangepast op het niveau van de deelnemers. De nadruk ligt op plezier maken. Alle deelnemers leren, afhankelijk van hun niveau, meer over  het spel en doen wedstrijdervaring op. Het doel is om de jeugd onvergetelijke tennisdagen te bezorgen. De dagen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar.

Data: maandag 27 en dinsdag 28 december 2021
Tijden: 10.00 tot 15.00 uur
Kosten: € 50 per deelnemers (eigen lunch meenemen)

We vragen u onderstaand formulier in te vullen. Kijk voor de inschrijving even naar de algemene voorwaarden. Na inschrijving gaat u namelijk automatisch akkoord met de gestelde algemene voorwaarden. 

Aanbevolen berichten