Gloednieuw Glow in the Dark tennis event

 In Nieuws

In het weekend van 7 en 8 november staat Sportcentrum Joop Nijziel in het teken van een gloednieuw ‘Restaurant Koeienhemel’ Glow in de Dark tennis event. Met behulp van blacklights, GitD attributen en een volledig donkere tennishal creëert Baars Tennisschool een waanzinnig effect om in te tennissen.  

Baars Tennisschool organiseert elk jaar een uniek evenement dat iedereen doet verrassen. Dit jaar is er gekozen voor een GitD tennisevent. GitD tennis staat nog in de kinderschoenen in Nederland en door de super gave effecten die GitD tennis met zich meebrengt, is dit een uitgelezen mogelijkheid voor Baars Tennisschool om zo’n fantastisch evenement neer te zetten.

Jeugd(Let op! Gewijzigde opzet!)
Voor de jongste jeugd hebben we op zaterdag 7 november een aangepast programma van 17.00 tot 20.00 uur. Wel de unieke ervaring van tennis in het donker mee maken, maar niet extreem laat naar bed.

Op 7 en 8 november is het weekendprogramma voor oudere jeugd. Er zullen leuke en spannende activiteiten plaatsvinden in de tennishal, van GitD spelletjes tot speciale GitD wedstrijden! Tennis staat centraal, maar andere racketsporten zoals badminton en tafeltennis worden in het weekend gespeeld. Na een gaaf avondprogramma, bieden we alle deelnemers de mogelijkheid om te blijven slapen in de ‘Glow in the Dark hal’. Een ervaring om nooit te vergeten! We sluiten het event ’s morgens af met een gezamenlijk ontbijt.

Vanwege het hoofdsponsorschap van De Koeienhemel kunnen we het tarief voor de oudere jeugd verlagen naar 30 euro!

Programma jongste jeugd(t/m 9 jaar)
Wanneer: zaterdag 7 november van 17.00 uur tot 20.00 uur
Kosten per persoon: 15 euro

Programma jongste jeugd(10 jaar en ouder)
Wanneer: zaterdag 7 november vanaf 19.00 tot zondag 11.00 uur
Kosten per persoon: 30 euro

Je mag zelf kiezen voor welk programma je in schrijft! De genoemde leeftijd is slechts een indicatie.

Volwassenen
Op 8 november is er vanaf 19.00 uur een programma voor de volwassenen. Er zijn tennisopdrachten te vervullen en daarnaast worden er wedstrijden in de donkere hal gespeeld. De blacklights en GitD attributen zorgen ervoor dat je de omlijning van het veld, rackets en personen ziet. Daarnaast kan er in de kantine nagepraat worden met een hapje en een drankje.

Wanneer: zondag 8 november vanaf 19.00 uur
Kosten per persoon: 20 euro

Inschrijven?
Het is al mogelijk om je in te schrijven voor het GitD tennis event. Stuur een e-mail naar: info@baarstennisschool.nl en vermeld hierin: Naam + achternaam, telefoonnummer, leeftijd.

Promo Glow in the Dark

Promo Glow in the Dark

Glow in the Dark flyer 2015

Glow in the Dark flyer 2015

Aanbevolen berichten