Vacature: Tennisleraar/ tennislerares

 In Nieuws

Ben jij een enthousiaste tennisleraar/ tennislerares en op zoek naar een nieuwe baan? Baars Tennisschool verzorgt professionele tennislessen en (tennis)activiteiten in Noord-Holland. Door groei van het aantal samenwerkingen met verenigingen is Baars Tennisschool opzoek naar versterking.

Samen naar meer tennis
Baars Tennisschool heeft als motto ‘samen naar meer tennis’. Zoveel mogelijk potentiële tennissers in aanraking laten komen met de tennissport. Actieve samenwerking met het bestuur en de diverse commissies van de tennisvereniging is hierin een must. Het is vanzelfsprekend dat de trainers actief ondersteunen bij het organiseren van activiteiten, waaronder thema-clinics, trainingsdagen/weken en meer. Daarbij gaat de tennisschool uit van het principe: gaat het goed met de tennisvereniging, dan gaat het goed met de tennisschool.

Het actief ondersteunen van de tennisvereniging kan alleen met de juiste mensen: trainers met ambitie zoals jij, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid en vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Tennisleraren gezocht
Op dit moment zijn wij op zoek naar hoofdtrainers (3 of meer dagen) en clubtrainers (1 a 2 dagen) voor meerdere verenigingen in de omgeving van Alkmaar tot Den Helder.

Van Baars Tennisschool mag je verwachten dat wij een enthousiaste en jonge tennisschool zijn, waar ruimte is om je passie voor de sport verder uit te bouwen. Graag gaan we met jou in gesprek om een ontwikkelingsplan op te zetten, zodat je kunt doorgroeien in een van de mooiste sporten die er bestaan. Hiervoor verwachten wij wel dat je bereid bent om in jezelf te investeren.

Doorgroeien
Je bent bij Baars Tennisschool meer dan train(st)er alleen. Naast het geven van tennislessen op de tennisbaan, bouw je mee aan een succesvol jong bedrijf dat groeiende is. Als trainer maak je deel uit van het trainersteam, waarbinnen je meedenkt, adviseert en je verantwoordelijk voelt voor de ontwikkeling van het bedrijf en de mensen die je traint. 
 
Solliciteer direct!
Spreekt bovenstaande visie je aan? En herken je jezelf in de genoemde eigenschappen? Mail direct naar: ruud@baarstennisschool.nl t.a.v. Ruud Baars. Voor meer informatie bel met Ruud Baars (06 553 67 043), eigenaar Baars Tennisschool.

 

Aanbevolen berichten