Vacature: tennistrain(st)er voor Baars Tennisschool

 In Nieuws

Ben jij een betrokken en enthousiaste tennisleraar/ tennislerares en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Baars Tennisschool verzorgt professionele tennislessen in de kop van Noord Holland en is actief bij TV Anna Paulowna, T.V Hoog-Op,T.V. Groetincke, T.V. Oudesluis, T.V. Sluis 1, HTC Den Helder en TC Middenmeer. 

Samen naar meer tennis
Baars Tennisschool streeft naar ‘samen naar meer tennis’. Zoveel mogelijk potentiële tennissers in aanraking laten komen met de tennissport. Dat betekent dat de tennisschool graag samen aan het gemeenschappelijke doel werkt: leden meer te laten tennissen. Actieve samenwerking met het bestuur en de diverse commissies van de tennisvereniging is hierin een must. Het is vanzelfsprekend dat de trainers actief ondersteunen bij het organiseren van activiteiten, waaronder thema clinics, trainingsdagen/weken en meer. Daarbij gaat de tennisschool uit van het principe: gaat het goed met de tennisvereniging, dan gaat het goed met de tennisschool. Ook streven de trainers van Baars Tennisschool ernaar om in iedere tennisser het beste naar boven te halen.

Het actief ondersteunen van de tennisvereniging kan alleen met de juiste mensen: trainers met ambitie zoals jij, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid en vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Tennisleraren gezocht
Wat kun je van ons verwachten? Een enthousiaste, jonge tennisschool waar ruimte is om je passie voor de sport verder uit te bouwen. Op dit moment zoeken wij naar meerdere trainers/trainsters(fulltime of parttime). We bieden je de juiste opleidingen en mogelijkheden om te groeien in één van de mooiste sporten die er bestaat.

Doorgroeien
Je bent bij Baars Tennisschool meer dan train(st)er alleen. Naast het geven van tennislessen op de tennisbaan, bouw je mee aan een succesvol jong bedrijf waar nog vele dromen en idealen in het verschiet liggen. Als trainer maak je deel uit van het trainersteam, waarbinnen je meedenkt, adviseert en je verantwoordelijk voelt voor de ontwikkeling van het bedrijf en de mensen die je traint. 
 
Solliciteer direct!
Spreekt bovenstaande visie je aan? En herken je jezelf in de genoemde eigenschappen?
Mail direct je CV en motivatie naar: info@baarstennisschool.nl t.a.v. Ruud Baars.
Voor meer informatie bel met Ruud Baars (06 553 67 043), eigenaar Baars Tennisschool.

Aanbevolen berichten