Wegens succes extra reeks dubbelspeltrainingen

 In Nieuws

De dubbelspeltrainingen voor volwassenen in Sportcentrum Joop Nijziel waren ook dit jaar weer binnen no time gevuld. Daarom zijn Marjolein Nijziel en Ruud Baars in overleg gegaan voor een tweede reeks later in het winterseizoen. Wil je specifieke aanwijzingen voor dubbelspel krijgen, technieken aanleren en hiermee de sport uitdagender maken, wacht dan niet te lang en geef je op!

De onderwerpen die behandeld gaan worden zijn o.a.:

  • Tactiek van dubbelspel (wanneer zet je welke troeven in?)
  • Samenwerken (waar liggen elkaars kwaliteiten en hoe benutten we deze?)
  • Positieve communicatie (hoe communiceer je met elkaar, coaching, tactiek bespreking?)
  • Positionering (waar kan het beste gaan staan in verschillende situaties?)
  • Techniek van de service en volley (hoe speel ik deze en welke zet ik wanneer in?)
  • Poaching (wanneer kan ik druk zetten op de tegenstander en een scorende volley spelen?)

Het is onze overtuiging dat dubbelspel een stuk leuker, dynamischer en spannender wordt, wanneer je een antwoord weet op de bovenstaande vragen. Daarnaast is eigen inbreng erg belangrijk. Heb je vragen of wil je ergens op trainen, geef dit vooral bij Ruud aan.

Al eens mee gedaan?
Heb je al vaker mee gedaan met de trainingen en inmiddels vorderingen gemaakt, dan gaan we graag een stapje verder. De lessen worden bepaald door individuele spelkennis en techniek. Daarnaast wordt iedereen op niveau ingedeeld.

Dubbelspeltrainingen Volwassenen
Tijdens de dubbelspeltrainingen voor volwassen/senioren wordt er gedurende 10 weken wedstrijdgericht getraind. Naast trainingen worden er dubbelwedstrijden gespeeld, om zo het geleerde in de praktijk te brengen. De ene keer speel je twee wedstrijden van 45 minuten. De andere keer krijg je een les van 45 minuten en speel je één wedstrijd van 45 minuten.

Tijden: 11.15 tot 12.45 uur of 13.00 tot 14.30 uur of 14.45 tot 16.30 uur of 16.30 tot 18.00 uur
Data: medio januari, februari, maart 2017
Aantal deelnemers: drie of vier groepen van maximaal 16 deelnemers
Kosten per persoon: € 90.

Inschrijven
Ben je ook enthousiast geworden en zin om een seizoen mee te trainen samen met je dubbelmaat? Reserveer gauw je plekje door een e-mail te sturen naar: sportcentrumjoopnijziel@planet.nl
Vermeld hierin: Naam, achternaam, telefoonnummer, leeftijd, speelsterkte (of je vaker mee gedaan hebt) en eventuele dubbel of mix partner.

Flyer_dubbelspeltraining 2017 aangepast

Aanbevolen berichten