Nieuwe reeks dubbelspeltraininingen in Sportcentrum Joop Nijziel Schagen

 In Nieuws

Al ruim zes jaar organiseren Sportcentrum Joop Nijziel en Ruud Baars in het najaar dubbelspel trainingen voor volwassenen. Wil je specifieke aanwijzingen voor dubbelspel krijgen, technieken aanleren om hiermee de sport uitdagender maken, wacht dan niet te lang en geef je op!

Het is onze overtuiging dat dubbelspel een stuk leuker, dynamischer en spannender wordt, wanneer je meer kennis hebt van de tactiek van het dubbelspel, beter weet wat te doen in verschillende spelsituaties, technieken van service en volley onder de knie hebt en je druk kunt zetten op de tegenstander. Ook vinden wij eigen inbreng belangrijk. Heb je vragen of wil je binnen dubbelspel specifiek ergens op trainen, geef dit vooral aan.

Dubbelspeltrainingen
Tijdens de dubbelspeltrainingen voor volwassen wordt er gedurende 8 weken wedstrijdgericht getraind. Naast trainingen worden er dubbelwedstrijden van 45 minuten gespeeld, om zo het geleerde in de praktijk te brengen. Iedere week heb je tennisles (45 min), van Hans Fleijsman, en speel je een wedstrijd (45 min).

Hans is een zeer ervaren en gedreven trainer. Ruime ervaring als wedstrijdtennisser, die hij graag met jullie wilt delen. Door zijn actieve netspel speelt hij al jaren op 3 niveau.

Heb je eerder meegedaan en zoek je meer uitdaging? Geef dit dan bij aanmelding bij ons aan.

Praktische info
Data: Groep 1: 12 oktober, 9 november, 23 november, 7 december 11 januari, 25 januari, 8 februari, 7 maart
Groep 2: 2 november, 16 november, 30 november, 14 december, 18 januari, 1 februari, 29 februari, 14 maart. (je wordt in een van de groepen ingedeeld)
Tijden: 12.00 tot 13.30, 13.45 tot 15.15 of 15.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 125 p.p.
Uitvoerende trainer: Hans Fleijsman
Maximaal aantal deelnemers: 32 mensen

Inschrijven
Ben je ook enthousiast geworden en zin om een seizoen mee te trainen samen met je dubbelmaat? Reserveer gauw je plekje door een e-mail te sturen naar: sportcentrumjoopnijziel@planet.nl

Vermeld hierin: Naam, achternaam, telefoonnummer, leeftijd, speelsterkte (of je vaker mee gedaan hebt) en eventuele dubbel of mix partner.

Aanbevolen berichten