Succesvolle dubbelspeltrainingen in het najaar

 In Nieuws

Voor het vijfde seizoen organiseren Sportcentrum Joop Nijziel en Ruud Baars in het najaar dubbelspel trainingen. Wil je specifieke aanwijzingen voor dubbelspel krijgen, technieken aanleren om hiermee de sport uitdagender maken, wacht dan niet te lang en geef je op!

Het is onze overtuiging dat dubbelspel een stuk leuker, dynamischer en spannender wordt, wanneer je meer kennis hebt van de tactiek van het dubbelspel, beter weet wat te doen in verschillende spelsituaties, technieken van service en volley onder de knie hebt en je druk kunt zetten op de tegenstander. Ook vinden wij eigen inbreng belangrijk. Heb je vragen of wil je binnen dubbelspel specifiek ergens op trainen, geef dit vooral bij Ruud aan.

Dubbelspeltrainingen
Tijdens de dubbelspeltrainingen voor volwassen/senioren wordt er gedurende 8 weken wedstrijdgericht getraind. Naast trainingen worden er dubbelwedstrijden van 45 minuten gespeeld, om zo het geleerde in de praktijk te brengen. Iedere week heb je tennisles (45 min), van Ruud Baars, en speel je een wedstrijd (45 min).

Heb je eerder meegedaan en zoek je meer uitdaging? Geef dit dan bij aanmelding bij ons aan.

Speeldata
Zaterdagen vanaf oktober 2018 t/m maart 2019 (verdeeld in 2 groepen; om de week dus)
Groep 1: 6 oktober, 3 november, 17 november, 1 december, 15 december, 19 januari, 2 februari, 16 februari
Groep 2: 13 oktober, 10 november, 24 november, 8 december, 12 januari, 26 januari, 9 februari, 9 maart
Tijden: 10.00 tot 11.30 uur, 11.45 – 13.15 uur, 13.30 – 15.00 uur
Kosten per persoon: € 110

Inschrijven
Ben je ook enthousiast geworden en zin om een seizoen mee te trainen samen met je dubbelmaat? Reserveer gauw je plekje door een e-mail te sturen naar: sportcentrumjoopnijziel@planet.nl

Vermeld hierin: Naam, achternaam, telefoonnummer, leeftijd, speelsterkte (of je vaker mee gedaan hebt) en eventuele dubbel of mix partner.

Aanbevolen berichten