In het najaar weer dubbelspeltrainingen in Sportcentrum de Weyver

 In Nieuws

Ben je op zoek naar specifieke aanwijzingen voor dubbelspel en wil je de tennissport uitdagender maken? Geef je dan nu op voor een nieuwe reeks dubbelspeltrainingen in Sportcentrum de Weyver in Opmeer.

Dubbelspel wordt een stuk leuker,  dynamischer en spannender, wanneer je meer kennis hebt van de tactiek van het dubbelspel, beter weet wat te doen in verschillende spelsituaties, technieken van service en volley onder de knie hebt en je druk kunt zetten op de tegenstander. In een reeks van 9 weken leer je de belangrijkste facetten van dubbelspel. Tevens is er ruimte voor eigen inbreng.

Dubbelspeltrainingen
Tijdens de dubbelspeltrainingen voor volwassen/senioren wordt er gedurende 9 weken wedstrijdgericht getraind. Iedere week train je 45 minuten en speel je een wedstrijd van 45 minuten.

Heb je de basiskennis al en wil je een meer uitdagende les? Geef dit dan bij aanmelding bij ons aan.

Speeldata
Zaterdag 12 oktober, zaterdag 19 oktober, zaterdag 2 november, zaterdag 9 november, zaterdag 30 november, zaterdag 7 december, zaterdag 18 januari, zaterdag 25 januari en zaterdag 1 februari.
Tijden: 09.30 tot 11.00 uur, 11.15 tot 12.45 en 13.00 tot 14.30 uur
Kosten per persoon: € 110.

Inschrijven
Ben je ook enthousiast geworden en zin om een seizoen mee te trainen samen met je dubbelmaat? Reserveer gauw je plekje door een e-mail te sturen naar: info@baarstennisschool.nl

Vermeld hierin: Naam, achternaam, telefoonnummer, leeftijd, speelsterkte en eventuele dubbel of mix partner.

Aanbevolen berichten