Opnieuw zonnige editie Zee & Zo Beach Tennis Event

 In Nieuws

Na de tenniscompetitie lijkt de zomer nu toch echt in aantocht. Tijd om toernooien te gaan spelen. Na een mooie editie met 42 deelnemers vorig jaar organiseert Baars Tennisschool in samenwerking met Strandpaviljoen Zee & Zo opnieuw een zonnig Beach Tennis Events op zaterdag 24 augustus.

Naast de eigenaren van Strandpaviljoen Zee & Zo in Petten is tennistrainer Joeri van Gellekom ook weer betrokken bij de organisatie. Hij is een liefhebber van de sport, trainer bij Baars Tennisschool en bij vele Baars Trainingsweken en -kampen al enkele clinics voor de jeugd verzorgd.

Ook dit jaar wordt er een programma samengesteld voor jeugd en voor volwassenen/senioren. “Het strand heeft iets magisch. Wij zorgen voor een gezellige sfeer rondom de strandtent door onder andere een lunch voor volwassenen en gezellige muziek. Het is niet alleen gezellig voor deelnemers, ook kijkers zijn van harte welkom op het strand en strandtent”, aldus Bas en Jeroen van Zee & Zo.

  • Programma voor de jeugd is van 10.00 tot 12.00 uur. Kosten: € 10 p.p.
  • Programma voor volwassenen is van 12.00 tot 18.00 uur (incl. een heerlijke lunch om 14.00 uur). Kosten: € 25 p.p. incl. beach tennis shirt, lunch en twee consumpties.
    let op: deelname kan zowel prestatief (ervaring vereist) als recreatief (geen ervaring vereist)
  • 6 beach tennisveldjes, waarvan 3 prestatief (officieel KNLTB  Beach Tennistoernooi) en 3 recreatief (iedereen mag meedoen).
  • Voor alle deelnemers zijn er beach tennisrackets en ballen beschikbaar.

Inschrijven
Schrijf je nu alvast in voor het Zee & Zo Beach Tennis Events op zaterdag 24 augustus in Petten. Stuur een e-mail naar info@baarstennisschool.nl met je gegevens.

Naam, Naam partner, Tennis/Beachtennis ervaring.
Bij vragen stuur een e-mail naar Marloes Dijkmans, info@baarstennisschool.nl of bel met 0644466225.

Aanbevolen berichten