Zoek jij een stage in de sport?

 In Nieuws

Ondernemen leer je bij Baars Tennisschool

Ben jij een gedreven en leergierige student (HBO) en op zoek naar een stageplek in de sport? Dan heeft Baars Tennisschool plek voor jou!

Wat biedt Baars Tennisschool jou?

Ten eerste biedt Baars Tennisschool ondernemende types, zoals jij, de kans om je eigen projecten te leiden. Je hoeft niets alleen te te doen, mag duizenden vragen stellen en ons uitdagen met creatieve ideeën en nieuwe impulsen. Je kunt groeien door veel te doen en vol energie op eigen wijze aan de slag te gaan.

Ten tweede is Baars Tennisschool uniek in persoonlijke begeleiding. Ruud Baars, eigenaar van de tennisschool, zal je helpen om een mooie leercurve door te maken. Omdat het een klein bedrijf is, zit je naast de eigenaar en krijg je alles mee van de dagelijkse gang van zaken. Je leert het bedrijf vlug kennen en wordt behandeld als volwaardig werknemer. Zo leer je echt kennismaken met de ondernemerswereld. Dit vraagt natuurlijk wel enige verantwoordelijkheid. Het is absoluut een mooie plek om stage te lopen, maar ook een serieuze plek waar hard wordt gewerkt om doelen te bereiken. Er wordt een actieve werkhouding van je verwacht. Je bepaalt zelf hoe succesvol jouw stageperiode wordt. Ga jij de uitdaging aan? 

De tennisschool zoekt in eerste instantie een ondernemende student(e) op HBO (denk)niveau met een sport(management), -event of communicatie achtergrond. Maar mocht je bijvoorbeeld studeren aan het CIOS, dan is er naast deze vacature ook plek voor uitvoerende stagiaire(s) op de tennisbaan en bij (club)events.

Contact opnemen

Wil je meer weten of ben je zo enthousiast geworden dat je bij ons wil komen stage lopen? Geef dan in het contactformulier je gegevens aan ons door en dan nemen wij persoonlijk contact met je op. Tot snel! 

Meer informatie over de tennisschool lezen? Check dan o.a. deze pagina op onze website of bekijk al onze bezigheden op Facebook of Instagram.

Aanbevolen berichten