Baars Trainingsweken in de zomer!

 In Nieuws

Het tennisseizoen is al vol op aan de gang. Daarom brengen wij u graag nog even op de hoogte van de inschrijving van de Baars Trainingsweken in de zomervakantie. De weken vinden plaats in week 33 en week 34.

De trainingsweken zijn een begrip geworden bij diverse gezinnen in de Noordkop. De trainers van Baars Tennisschool presenteren een week vol tennisplezier op de tennisbaan, zodat ieder kind spelenderwijs toch een hoger niveau kan behalen. Iedere trainingsdag start met een warming-up. Daarna krijgen de deelnemers middels een vooruit gepland trainingsprogramma alle facetten van het tennisspel voorgeschoteld.

Gedurende de week worden er 4 trainingsuren per dag gemaakt. De diverse sport- en spelactiviteiten hebben een connectie met tennis, maar soms wordt een deelnemer ook op een andere manier uitgedaagd. Alle deelnemers worden op niveau ingedeeld. Dit wordt bepaald door de trainers van Baars Tennisschool, die dit zichtbaar maken in rode, groene en blauwe groepen. Op deze manier kan iedereen zich voldoende verbeteren en een hoger niveau halen. Ook worden er groepsopdrachten uitgevoerd. Hierin wordt er met diverse niveaus en leeftijden samengewerkt.

De trainingsweken vinden plaats op de tennisbanen van de betreffende vereniging, maar iedereen mag mee doen (lid of geen lid).

Week 33 – T.V. Anna Paulowna
Week 34 – T.V. Groetincke (let op: deze week is verplaatst van week 32 naar week 34)

Wilt u meer informatie over de trainingsweken? Dan kunt u contact opnemen via info@baarstennisschool.nl of 06-55 367 043.

Inschrijven:
Om uw kind in te schrijven, stuurt u een e-mail naar info@baarstennisschool.nl
Hierin vermeld u:
Naam deelnemer, leeftijd, tenniservaring, telefoonnummer, aan welke trainingsweek wil je deelnemen.

Richtlijn leeftijd: 5 t/m 18 jaar.

Na inschrijving ontvangt u een factuur. Na betaling van deze factuur is de inschrijving definitief. Kijk voor de inschrijving even naar de algemene voorwaarden. Na inschrijving gaat u namelijk automatisch akkoord met de gestelde algemene voorwaarden.

Baars Trainingsweken 2016

Baars Trainingsweken 2016

Aanbevolen berichten